ВМРО са готови с предложенията си за законодателни промени срещу фалшивите

...
ВМРО са готови с предложенията си за законодателни промени срещу фалшивите
Коментари Харесай

ВМРО са готови с предложенията си за справяне с фалшивите новини

Вътрешна македонска революционна организация са подготвени с предложенията си за законодателни промени срещу подправените вести. От групировката оповестиха, че са почнали работа по такива ремонти пред повече от три месеца, а другата седмица ще показват концепциите си.

От партията изпратиха " послание до медиите ", с което канят представителите на управленията на всички медии на среща, с цел да ги срещнат с предложенията за законодателни промени. В нея ще вземат участие срещнат от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и депутатите Александър Сиди и Красимир Богданов. Те споделят, че са подготвени да одобряват и оферти от страна на медиите.

Те не разкриват елементи към концепциите си. Казват единствено, че са направили проучвания какви са европейските и международни практики в региона. " Въз основа на сравнението с българското законодателство и поради много комплицираната и противоречива материя, задачата се оказа по-времеемка от плануваното. Въпреки всичко, ние към този момент имаме подготвени действителни оферти каква да е насоката на законодателната активност в региона освен в България, само че и в границите на Европейски Съюз ", споделят от групировката.

Вътрешна македонска революционна организация акцентират още, че Европейската комисия от месеци работи по казуса с подправените вести.

" Всички наши оферти са водени от убеждението, че и в Европейски Съюз, и в страната ни няма и не би трябвало да бъде допускана цензура под каквато и да е форма. Също по този начин, обаче, сме безапелационни, че е неприемливо положителното име и професионалната работа на всички публицисти да бъде подлагана под подозрение поради изявления в уеб сайтове и платформи с неразбираема благосъстоятелност и неразбираеми цели, които те преследват, тиражирайки лъжи ", пишат от Вътрешна македонска революционна организация в известието си.

От партията подчертават, че фейк изявленията са вреди и дават образец за това с убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова, което е било показано като част от " статистиката на убити поради работата си представители на медиите ".

" Тиражираните от уеб сайтове с неразбираема благосъстоятелност и обществено налично наличие текстове дори осъдиха морално България за липса на независимост на словото. Тези изявления, появили се в разгара на публичната реакция против бруталното престъпно действие, бяха популяризирани в обществените мрежи, блогове, уеб сайтове и така нататък В резултат на това международните медии също станаха жертва на непроверената и/или преднамерено показана „ вест “. Световни водачи, включително евродепутати, високопоставени представители на Европейска комисия и политици от няколко страни, осъдиха в свои изявления и изявления в разнообразни интернет платформи страната ни като ненадеждна, назадничава и потъпкваща правото на публицистите на спокойна и справедлива работа ", споделят от Вътрешна македонска революционна организация. 

Те споделят още, че са оповестили битка " с такива и други подправени вести, заплашващи националната сигурност ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР